Utforsk merkevarene våre

for illbruck

Klimadeklarasjon (EPD)

finner du under Downloadcenter...

Les mer

illbruck-innovasjoner - holder deg grønn

Miljøvennlig og energibesparende produkter fra illbruck

Les mer

Søk etter produkter

Bruksområde
Produktgruppe
Last ned Type
Søk

Velkommen til illbruck

Som en del av CPG Norway er illbruck godt kjent blant fagfolk i konstruksjon og byggebransjen i Sverige, Europa og verden.

Med 70 års erfaring i bransjen har illbruck bevist seg både gjennom produkter av høy kvalitet, og gjennom råd, opplæring og tjenester levert av våre tekniske og kommersielle team.

Innovasjon innen applikasjonsteknologi, enkel installasjon og respektfor helse og sikkerhet er i forkant av illbrucks tankegang og fokus.

Illbruck er en pioner innen utvikling av løsninger som fremmer energisparing, akustisk og termisk isolasjon, fuktighetsstyring og luftkvalitet i bygninger. illbruck tilbyr løsninger tilpasset hver installasjon og konstruksjonskonfigurasjon.

 

illbruck - din partner innen tetting og fuging

Finn rett fugemasse og lim

illbruck produktsortimentet - alt du trenger for tetting og liming av vinduer, fasader, interiør og eksteriør. 

Se fugemasse og limguide

Produkter i fokus

Utviklet for å erstatte sement (en flaske erstatter 25 kg sement) til montering av stein og murblokker av/mot betong, tegl, sandstein og gips. For eksempel murer, vegger, trapper […]

Les mer

Fleksibelt forkomprimert fugebånd med åpne celler basert på polyuretanskum, impregnert med flammesikker kunstig harpiks.

Les mer

1-komponent fuktherdende og fleksibelt polyuretanskum for helårsbruk. Skummet leveres i trykkbeholder med freonfri drivgass og ”2 i 1”-ventil.

Les mer