Budite spremni kad ponovno dođe zima!

Mogućnost sudjelovanja u tomboli je gotova. Da biste saznali više o budućim promocijama, pretplatite se na naš newsletter ili nas pratite na Facebooku.

Mi u tremco illbrucku smo stvarno ludi za serijama i jednostavno ne možemo pomoći, ali dijelimo našu strast s vama. Stoga vam želimo pružiti jedinstvenu priliku osvojiti DVD / BlueRay set vaših najomiljenijih serija ili vaučer za najčešće korištenu uslugu streaminga u vrijednosti od 200, - €! Jednostavno ispunite donji obrazac do 30. travnja 2019. godine. Pridružite nam se i osvojite odmah! * U međuvremenu vam želimo ispričati priču o našim omiljenim serijama s naše točke gledišta. Možda će vam show biti poznat ...

#forthefoam

U kraljevstvu tremco illbrucka, brojni obiteljski klanovi udružuju snage kako bi se skupili protiv bijelih prijetnji zime. U ovoj sezoni više se neće međusobno boriti za nadmoć na tronu punom pjene, nego će svojim saveznicima pružiti vrhunsko oružje u borbi protiv širenja vatre, toplinskih mostova i sve glasnijeg sukoba.

#illbruckvswinter

Klan "PU pjene" šalje svoje najbolje i neustrašive ratnike FM310 ** u bitku. Ništa ga ne može zaustaviti kada je riječ o akustičnoj i toplinskoj izolaciji i punjenju fuga. Kada se zima ponovno pojavi ... ne brinite ako branite FM310 **. Traje daleko više od zime!

#motheroffoams

Njihov vođa, elastični FM330 ** i cijela njegova vojska pomoći će vam u borbi protiv zime! Snimanjem gibanja u spojevima i izolacijskim aplikacijama oko prozora i vrata, kutija za rolete i spojeva fasada, opire se svakom neprijatelju ...Zadržat će vrata!

#dragonproof

Naša FF197 **, jednokomponentna PU pjena za gašenje požara, štiti vas od štete zbog sile prirode požara. Pouzdano zapečati dijelove požara u zgradi i drvena protupožarna vrata. Dakle, ako ne želite da vaš dvorac izgori, zapečatite "dragonproof" s FF197 **!

Kraljevstvo tremco illbruck je veliko i snažno! Sve pjene, sve obitelji su vam odane i pomažu vam da se odbranite od zimskih napadača. Otkrijte više sada na www.tremco-illbruck.at!

Preuzmi: poster u višoj kvaliteti (veličina datoteke približno 2 MB svaki)
#forthefoam - #illbruckvswinter - #motheroffoams - #dragonproof

Daljnji sadržaj


Downloads


Kontaktirajte nas

Formular s tombolom

Nagradna igra vrijedi do 30. travnja 2019. godine *


* Uvjeti sudjelovanja Natjecanje - Zaposlenici grupe tremco illbruck isključeni su iz sudjelovanja u natjecanju. Pobjednik može slobodno birati između DVD-a ili BlueRay seta svih sezona TV / Streaming serije po vlastitom izboru ili voucher popularne usluge streaminga po Vašem izboru u Amazon.de \ t Iznos od 200, - €. Razdoblje lutrije 01.04.2019. - 30.04.2019. Odlučuje o lutriji među svim sudionicima. Zakonski postupak je isključen. ** Za testirana područja primjene i za točnu obradu naših proizvoda, uvijek obratite pozornost na naše trenutne tehničke listove, koje možete preuzeti s illbruck.at.