Készüljetek, közeleg a tél!

Figyelem, a regisztráció lezárult! A következő játékkal kapcsolatos információkért, újdonságokért regisztráljon hírlevelünkre.

Mi tremco illbruck-nál rajongunk a sorozatokért, és szeretnék ezt a szenvedélyünket veletek is megosztani! A játékban résztvevők megnyerhetik kedvenc sorozatukat DVD-n/BlueRay-en, vagy egy ajándékutalványt a kedvenc streamin szolgáltatójukhoz 200,- € értékben. Egyszerűen csak töltsétek ki az alábbi űrlapot 2019 április 30-ig, és nyerjetek!* Addig is elmesélünk egy történetet a kedvenc sorozatunkról a mi szemszögünkből, talán ismerős lesz.

#forthefoam

A tremco illbruck királyságban összefognak a klánok a tél fenyegtései ellen. Ebben az évadban nem küzdenek tovább a habpisztoly trónért, hanem a szövetségeseik mellé állnak, hogy felfegyverezzék őket a tűzterjedés, hőhidak és zaj elleni harcra.

#illbruckvswinter

A PU habok klánja a legjobb harcosát az FM310-et küldi csatába. Semmi sem állíthatja meg, ha fugatömítés, hang-, és hőszigetelés a feladat. Közeleg a tél...de ti ne aggódjatok ha FM310-et használtatok! Sok telet ki fog állni!

#motheroffoams

A vezér! Az elasztikus FM330 és seregei mellettetek állnak a tél elleni harcban! Felveszi a hőtágulásból eredő mozgásokat az ablakok, ajtók, redőnytokok, és homlokzatok fugáiban. Ellenáll minden ellenségnek...tartja az ajtót!

#dragonproof

Az FF197 egykomponensű PU hab, megvéd benneteket a sárkányoktól! Biztonsággal lezárja a tűzszakaszokat, a tűzgátló ajtókat. Ha nem akarjátok, hogy leégjen a váratok, tömítsetek a sárkánybiztos FF197-el!

A tremco illbruck királyság nagy és erős! Minden hab, minden klán lojális hozzátok és megvéd benneteket a tél fenyegetéseitől!

Download: poszter nagy felbontásban (2MB per kép)
#forthefoam - #illbruckvswinter - #motheroffoams - #dragonproof

További tartalmak


Downloads


Kapcsolatfelvétel

Nyereményjáték űrlap

Résztveszek a sorsoláson A játék 2019 április 30-ig tart.*


*Részvételi feltételek – A játékban nem vehetnek részt a tremco illbruck Group munkatársai. A nyertes szabadon választhat egy az amazon.de-n általánosan megrendelhető TV-/streaming szolgáltató sorozatának DVD- vagy BlueRay szettje, vagy egy 200 EUR ajándékutalvány között egy járatos streaming szolgáltatóhoz. A játék 2019.04.01-től, 2019.04.30-ig tart. A nyertesről nyereménysorsolás dönt. Jogi út és kártalanítási, kártérítési igény stb. kizárva. Kérjük a termékek alkalmazásáról minden esetben tájékozódjon a termék műszaki adatlapjából, amelyek az illbruck.hu oldalon elérhetőek.