Découvrez nos marques

Lijmwijzer

Wij krijgen  vaak vragen over de te kiezen lijm bij een bepaalde toepassing. De juiste lijmkeuze maken is daarbij afhankelijk van velerlei factoren. Wij verwachten dat deze handige lijmwijzer u daarbij van dienst kan zijn.

Welk materiaal wilt u verlijmen en op welke ondergrond? De lijmwijzer laat zien welke illbruck producten de voorkeur hebben. Klik op de productcode en u vindt verdere informatie.

Bent u na het doornemen van de lijmwijzer toch nog niet helemaal zeker welke lijm u nu moet kiezen, neemt u dan telefonisch contact met ons op via tel. 03664-6384. Wij helpen u graag verder !

Disclaimer

De gegeven informatie is van algemene aard en gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en praktijkervaringen. Hieraan kan echter geen aansprakelijkheid worden verbonden. Vanwege de verscheidenheid van materialen en omstandigheden bij verlijming, houdt de gebruiker de verantwoordelijkheid om door eigen testen vast te stellen of het product voor de toepassing geschikt is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van het product, dan wel van de informatie die is verkregen van de website. Tremco CPG streeft te allen tijde naar optimale beschikbaarheid en juistheid van de gegevens op de website. Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan graag contact op met de afdeling marketing per e-mail: marketing-nl@tremcocpg-europe.com.