Ontdek onze merken

Aansluiting plat dak verdiepingsvloer

Productinformatie

Verwerkingsinstructies SP925 FLEXIBLE SEAL COATING (hybride afdichtingscoating)

Verwerkingsinstructies SP925 FLEXIBLE SEAL COATING (hybride afdichtingscoating)

Voorbereiding

De oppervlakken dienen schoon, stofvrij, vetvrij, stabiel en handdroog te zijn. Afhankelijk van de ondergrond zijn AT115 Reiniger en AT200 Reiniger voor metaal, aluminium en glas beschikbaar als reiniger. Behandel gepoedercoate oppervlakken met AT160 Hechtvlakreiniger. Vooraf testen wordt aanbevolen. Naden of openingen groter dan 5 mm vooraf opvullen met FM330 PERFECT ELASTIC FOAM PRO (of PR101 PU rugvulling bij binnenafdichting). Minimaal 24 uur wachten met aanbrengen van coating na het afsnijden van de FM330. Voor niet- poreuze ondergronden, zoals metalen en PVC, is AT115 Reiniger te gebruiken. Op gepoedercoate ondergronden dient de AT115 Reiniger niet overvloedig gebruikt te worden om vlekvorming te voorkomen. Vooraf testen wordt aanbevolen.

Verwerking

Breng de coating gelijkmatig aan, op het oppervlak en/of direct in de voeg, en strijk deze altijd na met een platte kwast voor een gesloten oppervlak. Eventuele afplaktape hierna direct verwijderen. De coating kan verwerkt worden met een kitspuit, accupistool of met een luchtdrukpistool (ca. 6 bar).

Spouwzijde, op FM330 PERFECT ELASTIC FOAM PRO

Strijk de SP925 FLEXIBLE SEAL COATING uit met een minimale laagdikte van 2 mm en een minimale breedte van 25 mm aan beide zijden van de naad. Hoekankers dienen tevens gecoat te worden om lekkage te voorkomen.

Binnenzijde, op FM330 PERFECT ELASTIC FOAM PRO

Strijk de SP925 FLEXIBLE SEAL COATING uit met een minimale laagdikte van 2 mm en een minimale breedte van 15 mm aan beide zijden van de naad. Op hout mag een minimale breedte van 10 mm aangehouden worden.

Binnenzijde, op PR101 PU Rugvulling

Strijk de SP925 FLEXIBLE SEAL COATING uit met een minimale laagdikte van 2 mm (in het midden van de rugvulling voldoet 1-2 mm) en een minimale breedte van 15 mm aan beide zijden van de (terugliggende) rugvulling. Op hout mag een minimale breedte van 10 mm aangehouden worden.

 

Verwerkingsfilm SP925 FLEXIBLE SEAL COATING
Verwerkingsinstructies ME323 Kanaalplaatstrook

Verwerkingsinstructies ME323 Kanaalplaatstrook

Voorbereiding

Hechtvlakken moeten droog zijn. Stof en zaagresten verwijderen, indien deze alsnog achterblijven ME902 Butyl- & Bitumensprayprimer toepassen. Bij licht vochtige ondergronden adviseren wij ME902 Butyl- & Bitumensprayprimer of AT101 Primer Zuigende Ondergronden toe te passen.

Verwerking

Reinig de kopse kanten van het vloerelement grondig. Neem het bovenste deel van de schutfolie weg en positioneer de kanaalplaatstrook over de kanalen heen. Verwijder vervolgens het tweede deel van de schutfolie, de kanaalplaatstrook stevig aandrukken en narollen met een aandrukroller.

Verbruik: 2 stroken per kanaalplaat (aan beiden zijden 1 strook). Aanbrengen kan tevens als de vloerdelen nog op de vrachtwagen of losplaats liggen, voordat deze met de kraan op hun plaats worden getild.



Ook interessant....