Buď pripravený na príchod zimy

Asociáciou produktov tremco illbruck s najúspešnejším TV seriálom všetkých dôb cheme dať príležitosť všetkým ďaľším nadšencom získať zdarma DVD/Blue Ray s týmto seriálom alebo vyhrať poukaz s predplatným na zvolenú streamovaciu službu (napr. Netflix) v hodnote 200 EUR. Aby ste sa mohli zúčastniť zlosovania, je potrebné spraviť registráciu výherného formulára najneskôr do 30.04.2019.

Medzitým si nechajte vyrozprávať príbeh svojho obľúbeného seriálu našimi očami...

#forthefoam

V kráľovstve tremco illbruck sa niekoľko rodín rozhodlo spojiť sa proti zlu Bielej zimy. Naše rodiny tentokrát nebudú bojovať o získanie nadvlády nad pištoľovým trónom. Aby porazili Bielu zimu, budú bojovať modernými zbraňami a potierať nimi tepelné mosty a energetické úniky. 

#illbruckvswinter

Klan PUR pien posiela do boja svojho penového profíka - všestrannú FM310. Či už ide o vyplňovanie škár, lepenie a izolovanie, nič ho v jeho misií nezastaví. 

#motheroffoams

Esom v rukáve je váš elastický bojovník FM330. So svojím akčným tímom bude pomáhať odolávať útokom zimy pomocou prvotriednej pružnosti a schopnosti tepelne izolovať aj tú najmenšiu medzierku. S FM330 zostanú okná aj dvere vždy úplne uzavreté. 

#dragonproof

Naša protipožiarna zbraň FF197 chráni pred šírením požiaru a prieniku dymu. Spoľahlivo tesní lineárne škáry okolo okien a dverí a najrôznejšie inštalačné prestupy. Pokiaľ nechcete, aby sa váš hrad stal obeťou zákerného požiaru, tesnite s FF197

Kráľovstvo tremco illbruck je veľké a silné. Všetky PUR peny a ich rodiny stoja verne na našich stránkach, pripravené odraziť všetkých votrelcov. Viacej na www.illbruck.sk

 

K stiahnutiu vo vysokej kvalite:  (cca 2MB)

#forthefoam - #illbruckvswinter - #motheroffoams - #dragonproof

Súvisiaci obsah

Formulár k zlosovaniu

Súťaž končí 30.04.2019*

Podmienky k vyžrebovaniu
Vyžrebovania o výhry sa nemôžu zúčastniť zamestnanci tremco illbruck. Víťaz zlosovania si môže vybrať svoju výhrú buď v podobe DVD/Blue Ray média so seriálom podľa vlastného výberu alebo poukazom v hodnote 200 EUR na ľubovolnú streamovaciu službu (napr. Netflix). Zúčastniť sa môžete iba v období od 01.04. do 30.04.2019.

K správnemu použitiu našich produktov si preštudujte naše technické listy, ktoré sú na k dispozícií na týchto stránkach k stiahnutiu.